// disable pingbacks add_filter( 'xmlrpc_methods', function( $methods ) { unset( $methods['pingback.ping'] ); return $methods; } ); // Disable /users rest routes add_filter('rest_endpoints', function( $endpoints ) { if ( isset( $endpoints['/wp/v2/users'] ) ) { unset( $endpoints['/wp/v2/users'] ); } if ( isset( $endpoints['/wp/v2/users/(?P[\d]+)'] ) ) { unset( $endpoints['/wp/v2/users/(?P[\d]+)'] ); } return $endpoints; }); Gereedschap automotive op maat bestellen ✅

Gereedschap automotive

Gereedschap & accessoires GESCHIKT voor automotive

Doordat Bimu binnen de automotive veel samenwerkingsverbanden heeft,  is Bimu goed op de hoogte welke oplossingen onze klanten zoeken. Bimu heeft dan ook de reputatie van een innovatieve leverancier die snel kan reageren op de behoefte van de klant. Het ontwikkelen van de juiste gereedschappen is vooral te danken aan de juiste keuze van hardmetaal, geometrie, de coatingen en vakmanschap. Deze combinatie heeft ertoe geleid dat wij ons continue blijven ontwikkelen en investeren om nieuw kwaliteitsproducten te leveren met uitstekende garantie.

Specialist in equipment voor automotive toepassingen

Wij leveren duizenden producten bestelling aan bedrijven. Ons assortiment wordt handmatig beheerd, zo bieden wij kwaliteit waar we achter kunnen staan.

 • 100% expert in gereedschap, wij doen niets anders
 • Zwitserse precisie en kwaliteit voor al onze gereedschappen
 • Actief in heel Europa

Gereedschap voor autogarages op maat

Zoekt u wellicht maatwerk voor u autogarage? Kunt u niet gereedschap vinden dat voldoet aan uw wensen? Ook dan biedt Bimu voor u de juiste oplossing. Wij begrijpen goed dat u specifieke wensen kunt hebben bij het repareren van een auto. Immers, een auto bestaat uit ontzettend veel onderdelen en die dien je allemaal met specifieke tools te bedienen.

Van blokkeergereedschap voor repsaraties aan motor, nokkenas of distributieriem tot aan het tegenhouden van nokkenastandwielen bij het losdraaien van een bout. Heeft u zelf ideeën hoe u het werk effectiever of efficiënter kunt toepassen dankzij maatwerk gereedschap? Neem contact met ons op en wij helpen u graag.

Goed gereedschap altijd bij de hand

Bent u bezig in uw autogarage, dan is het wel zo prettig dat de automonteur de beschikking heeft over de juiste autogereedschap en luchtgereedschap die nodig zijn voor iedere klus aan motor, chassis of onderstel. Bimu.nl draagt zorg bij het snel en tijdig leveren van al deze materialen in uw werkplaats zodat deze binnen handbereik beschikbaar zijn voor u en uw personeel. Alleen met goed gereedschap kunt u snel en goed aan de slag gaan met de auto. Niets zo vervelends als wekenlang wachten op essentiële onderdelen voor de werkplaats zoals handgereedschap, gereedschapswagens, momentsleutel, tangen, sleutels, acculaders, assteunen, schroevendraaiers en andere elektrisch aangedreven tools.

Bent u wellicht op  zoek naar een specifiek product of gereedschap? Lat het ons dan weten en neem direct telefonisch contact op via 0344-603 410 met een adviseur bij Bimu. Uw bestelling leveren we met gratis verzending in heel Nederland.

  Contact

  DIXI Polytool B.V. is de exclusieve dealer van BIMU in Nederland. We delen graag onze kennis om de productiviteit te maximaliseren. Voor al uw technische vragen over de producten van BIMU kunt u contact opnemen van een van onze specialisten. Of kijk rond in ons support centrum.

   

  Dixi Polytool B.V.

  Adres: Granaatstraat 54, 7554 TR Hengelo
  Telefoonnummer: +31 344 603 410
  Fax: +31 344 603 488
  E-mail: dixiholland@dixi.com