// disable pingbacks add_filter( 'xmlrpc_methods', function( $methods ) { unset( $methods['pingback.ping'] ); return $methods; } ); // Disable /users rest routes add_filter('rest_endpoints', function( $endpoints ) { if ( isset( $endpoints['/wp/v2/users'] ) ) { unset( $endpoints['/wp/v2/users'] ); } if ( isset( $endpoints['/wp/v2/users/(?P[\d]+)'] ) ) { unset( $endpoints['/wp/v2/users/(?P[\d]+)'] ); } return $endpoints; }); Hardmetalen wisselplaatjes Typ DCGT insert

DCGT insert & wisselplaatjes

Voordelen dcgt insert

Bimu biedt hardmetalen wisselplaten Typ DCGT insert met spanbreker aan voor het draaien van aluminium en non-ferro materialen spaanbreker voor uitstekende spaanbeheersing.

Wij zorgen voor een continue afstemming met onze klanten waardoor we altijd nieuwe soorten en geometrieën ontwikkelen die afgestemd zijn aan individuele wensen. Hierbij streven we naar hoge kwaliteit en eisen die aan de verspaning worden gesteld. Bimu investeert ook in geavanceerde machinepark en hecht grote waarde aan een zeer actieve en efficiënte R&D-afdeling. Wij lanceren regelmatig een nieuwe reeks moderne gereedschappen. 

 • extreem scherpe cutting-edge
 • hoge positieve geometrie
 • gepolijste oppervlakteafwerking
 • aanbevolen toepassingsgebied:

Bewerking met wisselplaatjes

Ook mogelijk, wisselplaatjes met machinale bewerking van aluminiumlegeringen, koper, messing en non-ferro materialen zoals: duroplast, speciale kunststoffen, rubber, hout, materialen voor hoge temperaturen (Molybdeen).

Ook raden wij deze inzetstukken aan voor het afwerken van staal- en RVS-staal-materialen. Voor meer informatie, neem contact op met Bimu.

  Contact

  DIXI Polytool B.V. is de exclusieve dealer van BIMU in Nederland. We delen graag onze kennis om de productiviteit te maximaliseren. Voor al uw technische vragen over de producten van BIMU kunt u contact opnemen van een van onze specialisten. Of kijk rond in ons support centrum.

   

  Dixi Polytool B.V.

  Adres: Granaatstraat 54, 7554 TR Hengelo
  Telefoonnummer: +31 344 603 410
  Fax: +31 344 603 488
  E-mail: dixiholland@dixi.com