// disable pingbacks add_filter( 'xmlrpc_methods', function( $methods ) { unset( $methods['pingback.ping'] ); return $methods; } ); // Disable /users rest routes add_filter('rest_endpoints', function( $endpoints ) { if ( isset( $endpoints['/wp/v2/users'] ) ) { unset( $endpoints['/wp/v2/users'] ); } if ( isset( $endpoints['/wp/v2/users/(?P[\d]+)'] ) ) { unset( $endpoints['/wp/v2/users/(?P[\d]+)'] ); } return $endpoints; }); Draaibeitelhouder van Bimu voor de beste kwaliteit ✅

Draaibeitelhouder

groot assortiment draaibeitelhouder

Bimu beschikt over een breed assortiment beitelhouders en accessoires voor de meest voorkomende langdraaimachines. Vanwege de beperkte ruimte is de draaibeitelhouder zo ontworpen dat ze handelbaar en stabiel zijn voor elke soort draaibewerking. De Quick change mini is een productrange waarmee de operator snel van draaibeitelhouder kan wisselen.

Dit modulair gereedschapshouders systeem is beschikbaar voor draaibeitelhouder: 10×12, 12×12 en 16×16 mm. Ruime keuze aan verwisselbare koppen. Nu verkrijgbaar met binnenkoelvloeistof !

Belangrijkste voordelen

 • Snel wisselen, zonder de gereedschapshouder uit de bende te hoeven halen!
 • Voorinstelling is mogelijk buiten de machine.
 • Bruikbaar met een grote keuze aan inzetstukken, waaronder ISOline.

Dankzij het hogedrukkoelmiddel direct op de snijkant verbeterde kwaliteit van de oppervlakteafwerking van het onderdeel en langere levensduur van het gereedschap.

Voor de opname van acurate draaibeitels prijzen of het bestellen van onze producten, gelieve contact met ons op te nemen via dixiholland@dixi.com of telefonisch via +31 344 603 410.

 

  Contact

  DIXI Polytool B.V. is de exclusieve dealer van BIMU in Nederland. We delen graag onze kennis om de productiviteit te maximaliseren. Voor al uw technische vragen over de producten van BIMU kunt u contact opnemen van een van onze specialisten. Of kijk rond in ons support centrum.

   

  Dixi Polytool B.V.

  Adres: Granaatstraat 54, 7554 TR Hengelo
  Telefoonnummer: +31 344 603 410
  Fax: +31 344 603 488
  E-mail: dixiholland@dixi.com